Editorial: A Beginning

makeupartist örebroHej vänner, jag har gått och blivit sjuuuk! Så himla irriterad! Pratade med en vän häromdagen om att jag inte ens minns sist jag var sjuk, och nu sitter jag här, tjock och grötig i halsen och låter som en gammal gubbe (det är så illa att både en kund och en kompis trodde att de ringt fel till mig idag). Av just denna anledning så orkar jag inte redigera de videor och bilder som jag har som ligger och väntar, utan tänker att jag istället visar er en editorial jag sminkade och fixade hår till i våras.
sminkning örebroModellen heter Olli och kommer från Le Management, ser ut som en docka och har ett helt fantastiskt ansikte att sminka. Just till denna plåtning var fokus mer på kläder än just smink och hår, och därför valde jag att fokusera på att få till en glowig, naturlig hud med mycket lyster, väldigt lätta, nästintill helt naturliga bryn och minimalt med produkter i övrigt. Eftersom Olli dessutom har helt underbart hår fick det hållas rakt och glansigt i en mittbena, varför krångla till det liksom?

Fotografen bakom bilderna heter Mili och hans hemsida hittar ni här. Vill du se resten av bilderna kan du klicka dig in på Lucy’s Magazine där hela storyn är postad. Ta en titt här!

Tycker ni det är roligt att se lite vad jag pysslar med vid sidan om det arbete som tillhör bloggen så som editorials, brudsminkningar, reklamer och liknande? Om det är så, så lovar jag att lite då och då posta lite bilder på vad som händer!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *