MAKIASH Blush Fresh Plum & Soft Pink

makiash blush fresh plum soft pinkHelt ärligt, så gillar jag inte rouge så himla mycket (inte på mig själv i alla fall) och många gånger så skippar jag rouge helt. Använder jag rouge föredrar jag antingen krämrouge eller ett skirt och lättarbetat rouge med ett lätt skimmer. Att jag inte är en rougeknarkare beror mest på att jag ganska lätt blir röd om kinderna och inte känner att det är något som livar upp mitt ansikte på samma sätt som det kan göra på andra. Jag TROR att det beror på min hudton – jag är blek, men extremt gul/oliv, vilket gör att jag inte ser lika blek ut som jag faktiskt är, utan ser ganska pigg ut med eller utan rouge (och eh, jag har ju en kärlek i att se lite smått död ut). Hur tänker du med rouge? Är du en av dem som inte klarar sig utan rouge eller är du mer på den tveksamma sidan som jag?

Med denna långa utläggning vill jag visa några superfina rouge från MAKIASH. Till att börja med vill jag göra alla veganer glada: nästan exakt allt från MAKIASH är veganskt! Det enda du ska passa dig för är några av borstarna och deras Volume & Length Mascara, Perfection Liner och Satin Cream Eyeshadow (dessa kan man tydligen inte svära i sten på att de är veganska, de ska inte innehålla några animalier, men jag förstår det som att det kan finnas spår eller liknande?)
makiash blush fresh plum soft pink swatchMAKIASH Blush Fresh Plum & Soft Pink uppfyller definitivt mina rougekriterier. De är väldigt lättarbetade, har ett lätt skimmer (ej glitter), lite åt det krämigare hållet och är inte ett dugg dammiga. Jag gillar otroligt nog båda två, trots att de är så olika i färg. Soft Pink är en neutral/kall (neutrall?) rouge av det lite ljusare slaget, medan Fresh Plum är varmare och drar åt det röda hållet. Vilken tycker du är finast?

MAKIASH Blush kostar 180 kr/st och finns på t ex MAKIASHs hemsida och Ellos!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *