FACE Stockholm Matte Finishing Powder

face stockholm matte finishing powderEtt måste när jag lägger en makeup är ett bra puder. Ett bra puder (enligt mig) är transparent, superfint malt, drygt, löst, ska hålla glansen borta och får inte påverka hudstrukturen i form av att byggas upp. Jag har hittat tre puder som uppfyller dessa krav: ett av dem är mitt favoritpuder MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder (recension här), Illamasqua Loose Powder 010 och nu även FACE Stockholm Matte Finishing Powder. Du som kanske läst min recension av MAC Finishing Powder vet också att jag velat ha ett nytt puder i min rutin som är cruelty free (Illamasqua är för dyrt att beställa) så jag blev superglad när jag insåg att FACE Stockholm Matte Finishing Powder tickar av mer eller mindre alla mina krav.

Ibland känner jag att det är lätt att glömma bort de produkterna som inte får en att kissa i brallan (t ex Illamasqua Matte Lipstick Apocalips he he he), men jag tycker att de där produkterna som faktiskt får dagen att bara fungera och som tas för givet, ibland behöver lite extra kärlek. Jag kan varmt rekommendera dig som brukar ha problem med att din foundation trillar av ansiktet att testa detta puder! För bästa resultat bör du applicera ditt puder med en puderpuff eller en svamp då du duttar dit produkten.
Jag har hittat en ersättare till mitt MAC-puder, så jag kommer använda upp det jag har och med allra största sannolikhet köpa FACE Stockholm Matte Finishing Powder istället! Gillar du bäst löspuder eller kompaktpuder? Brukar du ens använda puder?

Pris: 279 kr/7 g

*Pressutskick
cruelty-free2

4 Kommentarer
 1. Yohanna af Skovde
  Yohanna af Skovde says:

  löspuder! Egentligen. Har köpt Mac Prep and Prime (korrekt namn?) på kicks.se när jag fått rabattcheckar! Men den är slut nu så jag väntar och nöter på mitt från Isadora istället 😉

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Haha! Jag vet känslan av att “nöta” en produkt! Man älskar dem inte – men de är inte tillräckligt dåliga för att inte använda upp!

   Svara
 2. Emilie
  Emilie says:

  jag föredrar lödpuder. har för tillfället ett från nyx, men när det är slut tänker jag nog köpa ett från meow cosmetics som jag haft förut, och om jag minns rätt var det awesome.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *