Kicks Lip Pencils

kicks lip pencilKicks har alldeles nyligen släppt egna läppennor – och vet du vad? De är riktigt härliga! De finns i fyra färger och jag tänkte att jag skulle visa dig dem alla. Formulan är krämig och lättmålad och förutom färgen sitter det i andra ändan en liten läppensel, perfa om man inte orkar ta med sig hela sminkväskan. Den enda pennan som inte är super är egentligen den mörkaste, Deep Plum (som jag för övrigt vill kalla Deep Purple), då den inte täcker fullt lika väl som resterande färger. I övrigt gillar jag allihopa!

kicks lip pencil bare dusty roseKicks Lip Pencil Bare & Dusty Rose

kicks lip pencilclassic lip deep plumKicks Lip Pencil Classic Lip & Deep Plum

Jag gillar som sagt allihopa, men min favorit i gänget är nog ändå den hallonröda Classic Lip; en superfin röd färg som är så mjuk och härlig i tonen, trots att den har ett fint djup. Samtliga färger är så pass mjuka att de går bra att använda ensamma också och inte bara som läppennor. Är det någon av dem du tycker är särskilt fin? Brukar du använda läppennor?

Kicks Lip Pencil finns på Kicks nu och kostar 89 kr/st.

*Pressutskick
cruelty-free2

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Pennorna är krämigt härliga och matta, inget skimmer eller glitter. De går att använda både som vanliga läppennor men även över hela läppen. Tänk dock på att det är en läppenna och inget läppstift d.v.s. finishen blir rätt torr. Mitt hjärta slår extra slag för Bare och Classic Lip. Här kan ni se hur de ser ut på Ida. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *