Färgat håret gult med gurkmeja

Ja, du läste rätt. Jag har färgat håret gult med gurkmeja. Igår natt hade jag en diskussion om gult hår och huruvida det går att färga med gurkmeja och hur resultatet skulle bli, YOLO tänkte jag och testade! Det gick lite mer än en halv burk gurkmeja som jag blandade med Ica Basics balsam (fancy) och sedan lät jag det sitta i ca två timmar. Och ja, sedan blev det gult! Så nu ser det ut som att jag har en övermogen banan på huvudet! NAJS. 
Före: urtvättat rött hår som är guldblont
yellow hairEfter: Simpsonsgult! Skulle kanske velat ha lite, lite ljusare i grunden då det inte riktigt kommer fram i alla ljus hur jävla gult det är, men jag är nöjd med tanke på att det kostade mig ca 20 spänn – om ens det. Sjukt cruelty free också.
yellow hair

5 Kommentarer
 1. Gissa vem
  Gissa vem says:

  Men tänk på alla nermejade gurkor som får stryka med bara för ditt hår? Tsk tsk 😉 gissar du rätt får du umf i julklapp!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hejsan! Det satt i några tvättar, vet inte hur lång tid det skulle ta att tvätta bort det 100% (om man t ex är blond) men det sitter inte så hårt 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *