Makeuplook: Soft Smokey Eye

soft smokey eye for hooded eyessoft smokey eye for hooded eyes Oftast när jag visar er makeuplooker brukar jag ju använda mitt eget ansikte, men idag har jag en look på min vackra vän Micaela. Som till synes har jag och Micaela helt annorlunda ansiktsformer vilket så klart även medför att vi klär i olika saker och att man inte kan använda exakt samma former och färger. Micaela har t ex en tendens till s.k. hooded eyes, vilket gör att en vinge med eyeliner kan vara en riktig pärs, men det gör också att hon kan drämma på med rejält mycket skugga utan att det ser särskilt tungt ut.

Till denna makeup har jag gjort en mjuk skuggning med en lätt eyeliner, mjuka bryn och en ganska naturlig bas, med andra ord en look som är safe för både dag och kväll. Vad tycker ni om att jag ibland väver in lite andra ansikten än mitt eget, är det kul eller spelar det ingen roll?

Bas
Make Up For Ever Ultra HD Foundation Y215 + Y315
Urban Decay Naked Skin Concealer Light Neutral
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
NARS Blush Orgasm
IDUN Translucent Illuminating Powder Tilda
Kat Von D Shade & Light Contour Palette

Ögon
ABH Modern Renaissance Palette
Make Up Store Cake Liner Black
IDUN Eir Volume Mascara
ABH Beauty Express For Brows and Eyes Brunette

Läppar
IsaDora Sculpting Lipstick Nude Blush

4 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Vad kul att du tycker det! Tanken var faktiskt att dessa bilder skulle höra till en video, men jag klantade mig med fokuset, så hela videon är ur fokus… Huehue. Men kommer det fler bilder på andra kommer ni få se hela sminkningarna – så klart!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *