Fina sommarprodukter från Vita Liberata!

Om du gillar att vara solbränd utan att behöva tänka på konsekvenser, så är detta definitivt produkter för dig! För någon vecka sedan trillade dessa två ner i min brevlåda och jag tycker de verkar superspännande! Om du känner till Vita Liberata sedan tidigare, så vet du säkert att de är ett märke som profilerat sig som ett lyxigare alternativ för brun utan sol-produkter, och om inte, så vet du det nu!

Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask är, som namnet antyder, en återfuktande nattmask med brun utan sol-effekt. Lovar att vårda, återfukta, lugna och reparera huden, samt att mjuka upp linjer och rynkor och skydda mot skador från fria radikaler. Utöver detta ska den ge en jämn och fin bränna och ska inte färga av sig på kudden under natten. Luktar väldigt milt och fräscht av citrus.
Pris: ca 379 kr/65 ml

Vita Liberata Trystal Minerals är ett mineralpuder som du använder ovanpå din ansiktskräm/foundation och som ger en brun utan sol-effekt. Just denna produkt tycker jag är extra spännande då jag direkt tänker att man faktiskt kan göra en mer varaktig contour med denna.. Till denna följer den en kabukiborste som används för att applicera pudret på ansikte, hals och nacke. På kvällen tvättar du sedan bort sminket och produkten och kan då avgöra om du ska använda mer dagen efter. Effekten ska hålla 3-7 dagar.
Denna har jag varit igång och klämt och känt lite på, men jag fegade alldeles för mycket, så fick inget nämnvärt resultat. Vill du se hur resultatet blir som contour så lämna en kommentar! Denna produkt är även vegansk
Pris: ca 449 kr/9 g

Nu är jag inte den som älskar BUS-produkter sådär supermycket, men mitt intryck av dessa är fint. Har du testat någon av dessa? Vad tyckte du?

*Pressutskick

8 Kommentarer
 1. jennifer
  jennifer says:

  Det här har ingenting med inlägget att göra, ville bara dela med mig om att jag tycker att du är så lik Alexandra Breckenridge! Ser en serie där hon är med. Du kanske har hört det förut, anyhow så ville jag bara säga det för det kan vara rätt kul o höra om en är lik någon.

  XOXO

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Nä det har jag aldrig hört! Men tackar för komplimangen – hon är ju vacker som en sommardag, så ingen jag blir direkt ledsen att bli jämförd med 🙂

   Svara
 2. Sara
  Sara says:

  Hej, hur processar man när ens första och bästa och snällaste buse-djur går bort (snart 6 år) när hon skulle föda ungar men inte fick ut dem? Vaknade igår och då låg hon bara där tills vi åkte på kremering. Usch vad jag mår dåligt. Har inte ens lust att sminka mig längre eller vara taggad inför någonting…stackarn. Kände bara för att skriva av mig. Hoppas att du mår bättre och har det bra!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Men usch vad trist :(( det finns nästan inget värre än när ens djurvänner lämnar en. Sörj din vän och hoppas att du snart mår bättre!

   Svara
 3. cultureofmakeup
  cultureofmakeup says:

  Gillar också dessa produkter. Masken är ju superskön och väldigt lätt att bygga upp gradvis färg med. Är sjukt nojig över att se gul och fläckig ut när jag använder BUS, men med den här masken är det inga problem. Men har också fegat lite med mineralpudret…

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Jag tycker egentligen allt som jag provat från Vita Liberata håller hög kvalitet! Kul att du gillade nattmasken, jag har inte vågat testa den själv än, men har testat mineralpudret som contouring, funkar ganska bra!

   Svara
 4. Skatan
  Skatan says:

  Spännande med pudret! Vill se före – efterbilder såklart!
  Själv har jag testat nattmasken och är nöjd. Den kändes mer som hudvård än som bus dock. Ytterst diskret bus-effekt men återfuktade som en dröm! Så fega inte, testa! ;D

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Åh jag har inte vågat för har reagerat på produkter med DHA tidigare, i vintras testade jag en BUS som gjorde så jag fick utslag över hela kroppen!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *