Fyra skönhetsfavoriter i februari (och januari)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom jag går genom mängder med produkter varje månad tänkte jag att jag får bannemig börja dela med mig av produkter som jag verkligen gillar, men som jag av olika anledningar inte riktigt lyckats få ihop egna inlägg om!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Först ut är Depend Ridgefiller som jag mer eller mindre har missbrukat under den senaste månaden. Läget ‘är nämligen som såhär; jag har generellt ganska sköra naglar som gillar att skiva sig, som blir värre på vintern. Lägg då till att jag hade gellack på naglarna för drygt en månad sedan, det drog jag av för att jag saknade acetonbaserad nagellacksremover… Aj aj. Slitna naglar. Men med denna syns inte hemskheterna lika väl, naglarna ser friska och fina ut och den funkar finfint som underlack om man så vill. Ligger på 99 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Förutom att mina naglar håller på att dö vintertid så gör ju läpparna lika så. Elizabeth Arden Eight Hour Cream är ju en klassiker som de flesta känner till, här i en liten burk som läppbalsam. Behöver jag säga något? Den är asbra och så himla lätt att sträcka sig efter i högen av balsam och cerat.
Nu har jag suttit och letat, men hittar faktiskt ingen som säljer denna i burkform, men den finns så klart i stiftform, vilket enligt mig faktiskt känns mer hygieniskt. De flesta har ju sina cerat med sig överallt och kletar ner fingrarna utan att tänka… Heja bakterier. Stiftversionen finns just nu för 169 kr på lyko.se

Här har vi en till goding från Elizabeth Arden, Beautiful Color Luminous Lip Gloss i färgen Rose Créme. Egentligen är jag ingen läppglanstjej alls, utan går helst på stift, tints eller cerat, gärna också en mattare formula. Denna gillar jag faktiskt formulan på! Den är inte alls klistrig, och eftersom färgen är ljus blir det ingen katastrof om håret skulle fastna i glanset (AVSKYR när det händer). Detta är egentligen en färg som är lite för ljus för mig, så är du en av dem med mycket egen färg i dina egna läppar, så bör du titta efter en annan färg. Ligger på 240 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BON Liquid Gold Pure Tissue Oil är en superskön, väldoftande olja som jag fick på Daisy Beauty Expo. Den ska hjälpa till att reducera ärr, bristningar, tajta upp huden, minska rynkor, vara bra för torra naglar och hår osv. Låter lite som en mirakelolja, eller hur? Nu skulle jag inte vilja påstå att den är det, faktiskt, men den är sjukt bra. Jag har främst använt den på min söta rumpa, detta eftersom jag, som de flesta andra kvinnor, har lite bristningar och grejer. Jag har masserat in den två gånger om dagen i ca 4 veckor – resultatet? Aldrig haft så mjuk och len rumpa i hela mitt liv, det är nästan lite löjligt. Så nu använder jag den över hela kroppen efter dusch. Bra till naglarna är den också! Nu har jag haft lite svårt att hitta försäljningsställe på denna, så vet någon – lägg en kommentar!

Vad har du haft för favoriter i vinterkylan? Har någon du provat någon av dessa produkter?

0 Kommentarer
 1. cultureofmakeup
  cultureofmakeup says:

  Bra idé, det borde jag också göra, har så många grejer på gång just nu som jag tänker “det där borde jag skriva om” men som liksom aldrig får ett eget inlägg. Kul att läsa om dina intryck av oljan från BON. Jag har inte hunnit testa den än, men ditt omdöme bådar ju gott!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Ja men visst är det så! Man gillar saker, men man har inte alltid tillräckligt att säga för ett helt inlägg! Den är jättebra! Vet att det är fler än jag som gillar

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 8 =