Mina skönhetsknep

Alla har vi våra skönhetsknep, vissa hjälper till från utsidan, andra från insidan. Här är några av mina knep, trix och “skötselråd”

• Jag försöker att äta regelbundet och gärna så mycket grönsaker och så lite animaliska produkter som möjligt. Anledningen till detta är att regelbundna matvanor håller igång förbränningen och mjölkprodukter och animaliska protein inte är asbra för huden, och den vill jag så klart hålla så fin som möjligt. Avokado, körsbärstomater, edamamebönor och basilika är favoriter just nu.

• Ansiktsmasker är också en guilty pleasure för mig. Älskar dem i alla dess former! Effekten av en fin ansiktsmask är helt guld. Tycker väldigt mycket om Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask, den är superfin!

• Jag använder inpackning exakt varje gång jag tvättar håret – inga undantag! Älskar känslan av ett mjukt och spänstigt hår. Kostar lite, men håller frisörens saxar på avstånd. Favoriten just nu är Kevin Murphys Born Again Masque, ligger på 295 kr/200 ml, så lite i dyraste laget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Ni har hört det förut… Men girls, tvätta bort sminket på kvällen. Er hud kommer att tacka er!

• Jättenattljus äter jag regelbundet numera. Förutom att min PMS blir lite snällare så verkar huden tycka bra om tabletterna! Finns att köpa online eller på t ex Life.

• Solskyddsfaktor… Detta ständiga tjat. Det kommer hålla dig finare i längden, promise! Jag använder en SPF 50 från Elizabeth Arden tillsammans med min ansiktscreme. Kanske lite överkurs men jag tänker INTE bli rynkigare än jag måste.

• Använd en separat ögoncreme. Din dag/nattcreme är för fet att ha runt ögonen och kan bidra till att du ser svullen ut.

• Har jag sovit dåligt drar jag alltid fram en vit kajal och bombar på med mascara. En god idé kan vara att hålla sig borta från starka färger.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 1 =