Mina favoritinpackningar

Inpackningar är något jag tycker kan vara svårt att hitta bra. En tumregel (tyvärr) enligt mig är att priset faktiskt spelar roll. En lite dyrare från frisörsalongen är oftast bättre än en du hittar på Ica. Här kommer mina favoriter!

Amika Nourishing Hair Mask 250 ml/269 kr
Tycker speciellt om denna för doften, samt den utslätande känslan. Håret känns mjuk, följsamt och frisset är inte lika påtagligt.

Lanza Healing Moisture Moi Moi Hair Masque
Brukar alltid ha denna hemma i duschen, en riktig fuktbomb och räddare för trött hår! Det har ingen sån där “woweffekt” som många inpackningar, men den återfuktar verkligen på djupet och har nog räddat mitt hår tusen gånger. Brukar finnas till shyssta extrapriser på många frisörsalonger. Då för 200 kr/500 ml

Maria Nila Palett Masque Structure Repair 250 ml/199 kr
Ny favorit! Väldigt krämig och fin och håret känns verkligen mjukt och följsamt. Även väldigt dryg och passar ett hår som varit med om lite.

Kevin Murphy Born.Again.Masque 200 ml/295 kr
Tar även hand om hårbotten, skyddar mot håravfall och funkar prima för lite slitet hår. Skulle säga att denna köper du om du vill lyxa till det. Plus i kanten är att Kevin Murphys produkter är oerhört snälla mot miljön.

0 Kommentarer
   • EmmaSaga
    EmmaSaga says:

    okej jag har en ganska torr ledsen hårbotten. Kanske skulle denna vara perfekt för mig 😀 Dyr men jag kan tänka mig att den är värd det!

    Svara
    • Ida K
     Ida K says:

     Ja den är bra! Apoteket har en gel för torr hårbottnen. Den är bra! Har ibland i den efter att jag tvättat håret. Om du har väldigt torr hårbottnen kan det vara en idé att gå till en hudläkare och kolla läget

     Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *