Ganska fantastiskt att något så gulligt kan vara så irriterande

Idag bråkar typ allt. Min hund beter sig som ett jävla sär, han är inne i den s.k slyngelåldern, men det gör inte saken bättre utan jag får bita mig i läppen för att inte bli hysterisk. Dessutom strular det som tusan med personalen på jobbet. Varför kommer alltid allt jobbigt samtidigt? Så irriterad som jag är just nu var det längesen jag var.

I alla fall. Det ska, faktiskt, bli skönt att komma från hundrackarn nu i helgen, han har nämligen varit så bråkig de senaste dagarna att jag fått fnatt. Nästa helg blir det däremot välbehövlig ledighet. Har jobbat nästan varje helg tre månader i streck. Visst att det bara är tre dagar i veckan jag jobbar, men jag har inte hunnit träffa min pojkvän mer än på morgonen och sent på kvällen nu ett bra tag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *