Not quite like any other

Har inte blivit mycket skrivande här den senaste veckan, har jobbat, lekt med Yoda och umgåtts med vänner.Vet inte om jag skrivit detta, men jag har fått en ny tjänst som makeup manager på företaget jag jobbar för, så det blir lite mer fixande på vardagarna. Lite skönt eftersom det blir lite mer jobbkänsla rent generellt och det gillar jag. Annars har det bara varit helgjobb den senaste tiden.

Mina ögonbryn är förresten asfula nu. Håller ju på att spara ut dem för att få lite buskigare (ser ut som om det kanske går?) och jag ser så ovårdad ut! Ögonbryn är ju verkligen A och O för ett snyggt ansikte!

Nu ska jag tvätta mina sminkpenslar – det blir shampoo och balsam så det blir mjuka och fina. Lite inpackning också när ja köpt något billigt skit till dem, för mjuka penslar i all ära, men de förtjänar bannemig inte L’anza.

Musiktips till er: This Mortal Coin! Asbra!

Bjuder på en bild från en lite mer kommersiell plåtning jag gjorde i somras med Macs Moser. Modellen heter Matilda Andersson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *