GNÄLL MED MIG

bitterfitta

Alltså darlings, om ni fattar vad bitter jag är idag. (Bered er på en kavalkadspya av ilandsproblem). Jag känner mig till och börja med så jävla ful med min äckliga vagel, den börjar gå ner lite nu och ser mest ut som en stor finne mellan fransarna, MUMS. I det hela har jag samlat på mig lite generell ångest som jag brukar bota genom att stänga in mig i sminkrummet och kräka glitter och smink i ansiktet med musik dunkande i öronen. Men kan jag göra det? NEJ, FÖR JAG HAR EN VAGEL. Och vet ni vad jag dessutom är sugen på som jag inte kan göra pga vagel? Jag vill köra en mascara-vecka här i bloggen; en eller två mascaror per dag utvärderas och kläms och känns på så att ni vet vilka som är godingar och vilka som är skit, vad sägs om det? Yay eller nej? Om yay sätter jag igång med det så fort jag fått bort vageljäveln.

För att fortsätta min rant har jag dessutom fått en finne på örat. Vem som är 27 år gammal får finnar på öronen? Känns som det är en sak för 14-åriga killar. Förutom vagel och finne, så har jag knäckt mina naglar som jag skröt om i förra veckan. Så nu är de ganska korta, och lackade med ett pärlemorvitt lack ser de ut som små V6-tuggummin. Vet ni vad jag hittade i kylskåpet idag? En larv. Så. Jävla. Äckligt. Förmodligen har den följt med någon grönsak hem, men sambon fick städa ur kylskåpet med rengöringsmedel och slängde allt som legat dåligt förpackat. Jag är vego. Tänker fan inte äta larver. Förutom det är mitt pälsbarn totalt understimulerad eftersom han inte tycker om att vara ute i kylan, funderar på om han ska få heta Shadow istället.

Det är nog dags för mig att sluta gnälla nu, men om någon annan vill gnälla på livet eller annat går det jättebra att lägga en gnällig kommentar i inlägget. Jag kommer tycka synd om dig, för jag vet allt om att ha dåliga dagar. Om någon vill muntra upp, lämna ett kul skämt :*

11 Kommentarer
 1. Aida
  Aida says:

  I here you sister!! Har haft en riktig skitvecka, när man tror att det inte kan bli värre så blir det just det! Jag är med på gnälltåget!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Wäääh! Håller tummarna för att din helg blir bättre! Skitvecka of the year ska inte förstöra helgen i alla fall!

   Svara
 2. Rebecka
  Rebecka says:

  Mitt UF-företag är helt trasigt, endast på grund av att den andra jag jobbar med är totalt inkompetent. Har stressat mig till flera ångestattacker idag och det blir inte bättre utav att mitt slit inte ens verkar löna sig 🙂

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Åh fy fan! Finns nästan inget värre än art jobba med någon som inte gör det hen ska/är korkad. Chilla med ångestattackerna, gör vad du ska och var ärlig mot din inkompetenta arbetskamrat! Hen kanske kan göra dina inlämningar så gör du företagsjobbet?

   Svara
 3. Lena
  Lena says:

  Stackars dig! Aldrig kul när skiten hopar sig på det där viset.
  Mascara-vecka låter super, gärna med både budget- och dyrmascaror.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Nej, och även om det är småsaker så känns de ibland så stora! 🙂 Jag ska se vad jag kan få ihop, det blir nog mest budget och mellan, men förhoppningsvis ska jag få in någon dyr nyhet också!

   Svara
 4. :D
  :D says:

  – Om man vill ha ett lugnt akvarium ska man inte ha en fisk som stör.
  – What’s a foot long, made of brown leather, and sounds like a sneeze? A shoe.
  – Vad konstigt din hund skäller. Ja, han har en skallskada.

  Typ så. Skratta på bara. Det gör iaf jag. 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *