Hej hej tomattjej

Tänkte bara visa några roliga bilder för er. Detta är för kanske…. sju år sedan. Jag var på “dejt” och satt ute i majmånad och avnjöt solen under dryga två timmar på eftermiddagen. Efter ett tag i solen kände jag att det brände här och var och ville sitta i skuggan, så vi satte oss under ett träd. Plötsligt får jag fågelskit i håret (awesome!) så vi går till min dåvarande gymnasieskola för att torka bort skiten.
När jag ser mig i spegeln ser jag ut som såhär (se bilderna).

Den där “brännan” satt kvar på benen ett riktigt bra tag, vi snackar hela året och ansiktet var rött i säkert en vecka. Med detta vill jag säga: börja använda solskydd direkt när solen tittar fram och var försiktiga. Inte asball med  clownbränna och att cancerrisken ökar är inte heller särskilt tufft.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *