Nashi Argan Shampoo & Balsam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nashi Argan är ett hårvårdsmärke vars produkter är proppfulla av arganolja som ska vara guld för att bevara fukt i håret, vilket är precis vad mitt hår behöver! Jag är en av dem som mer eller mindre aldrig får fett hår, utan måste tvätta håret snarare för att det börjar se risigt ut eller att jag råkat doppa det i mat eller något (longhairproblems).

Nu har jag inte hunnit prova dem så himla länge, men jag tycker definitivt att produkterna hållit vad de lovat hittills. Håret känns mjukt, lätt att reda ut, glänser och är allmänt vackert.
Det enda jag tycker är lite underligt är doften, men misstänker att det kan vara arganoljan som doftar så starkt, nästan lite som mansparfym. Detta lägger sig dock när håret torkat.

Pris: 159 kr/200 ml
Finns hos välsorterade frisörbutiker och på internet, t ex Beeautynet.se, jag köpte mina på Bellebox.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *