Inlägg nummer 1002

Häromdagen såg jag att jag hade missat att jag postat mitt 1000e inlägg här på bloggen! Fatta att jag har skrivit 1000 enskilda inlägg här och förutom det har jag haft två andra bloggar tidigare som jag var väldigt aktiv med. Är det kanske rent av någon som följde mig på Style By Ida åren 2004 –  2010? I alla fall, för att typ fira eller vad vi ska benämna detta, så har jag grävt fram mina favoritbilder som inte sett ljuset på många herrans år.

Vi kan väl säga som så, att min första blogg inte alltid var helt PK, jag hade väldigt osorterade tankar och drog mig inte för att provocera lite. Jag postade mest (otroligt underliga) outfits, bilder från de få modelljobb jag gjorde, egopics, musiklistor, drömmar om att hitta en pojkvän (han skulle se ut som Julian Casablancas) och mindre väl genomtänkta åsikter. Mycket handlade om hur jag hatade hur folk behandlade mig pga min vikt, jag var nämligen dödligt trött på att få höra att jag såg ätstörd ut, vilket jag inte var, men jag såg definitivt ut som en streckgubbe.
Vi börjar med min favorit – OUTFITS! Här gjordes en hel del tvivelaktiga val. Mina favoriter är de två första bilderna… Kan vi prata lite om bild nummer två?! Skulle på Håkan Hellström-konsert och tyckte jag var sååååååå poppig! Tycker ändå det är kul att ha dessa gamla bilder, för jag minns att jag liksom testade vem jag var. Ser ni förresten att jag ser ut som Sailor Moon på första bilden? Bilder mellan 2004 – 2009

Innan Spindelsven bloggade jag inte dedikerat smink, men här och där poppade det upp någon sminkbild. Mest förändrades mitt hår stup i kvarten, lite som nu faktiskt. Här är bilder 2005 – 2009

På något magiskt sätt lyckades jag och min vän Sanne alltid få träffa coola band och göra spännande saker. Jag TROR helt ärligt att det var tack vare Sannes fantastiska driv och skamlöshet, för lets be honest, jag är för försiktig. Det coolaste var att få träffa Queens of The Stone Age! Bilder 2006 – 2009
Jag ska inte ljuga – jag var absolut inte någon lyckad modell. Ibland tog det fart ett kort tag för att sedan avstanna under längre perioder. De blonda bilderna till höger är mina första modellbilder och jag tror att jag var 15 år gammal där. Rätt ofta agerade jag modell till min vän Sanne, bilderna till vänster är hennes verk. Bilder 2003/4 – 2008. Hade ni någon gång velat se fler skelett i form av gamla modellbilder?

1 svara
  1. Marie
    Marie says:

    Ja jag har läst style by Ida, började nog 2005/2006 som 16, 17 åring. Även jag hade drömmar om modellbranschen 🙂 vilka tider.. rätt sjukt att en person som du endå har haft en del av min tonårstid.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *