Thierry Mugler Angel EDP

Thierry Mugler Angel EDPUngefär alla som känner mig vet att jag totalälskar Thierry Mugler Alien, jag skulle nog kunna dra det så långt att det blivit någon slags signaturdoft för mig. Jag har hört folk hävda att man antingen är en Alien eller Angel-person, men jag vet inte, jag älskar dem båda! För några månader sedan lyckades jag haffa en flarra av Thierry Mugler Angel EDP och jag har väl inte direkt varit dålig på att använda den.

Om du, mot förmodan, missat Angels existens tycker jag att du ska ta dig iväg och sniffa på den underbara doften! Thierry Mugler Angel är en karamellig, chokladig, mustig doft med patchouli, vanilj och gud vet allt underbart, som ger en varm och omfamnande doft. Mmm-mmmm-mmmmmmmmmm! Har du testat Angel? Vad tycker du?

Det var nog bara det jag ville säga. Slå ett litet slag för Angel liksom. Pris på Thierry Mugler Angel EDP 50 ml ligger mellan 800-900:- och finns på t ex Kicks och Eleven.

Thierry Mugler testar inte på djur.

2 Kommentarer
 1. Johanna
  Johanna says:

  Jag älskar både Angel och Alien, Alien är för mig mer lättburen och inte lika “våldsam” som Angel, för jäklar vilket sillage den har! Man får spraya försiktigt för att inte knocka sin omgivning! Haha men båda luktar helt oemotståndlig tycker jag!
  Har du provat nya Thierry Mugler Angel Muse? Underbar doft det med.. mjukare än Angel och med en stark ton av hasselnöt.. mums!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Oj, jag tycker tvärtom! När jag bär Alien tar den över ett helt rum medan Angel liksom som en mjuk kokong runt mig! Jag har sniffat på den, men det är ungefär så långt jag kommit med Muse!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *