Inspo till bröllopsnaglar

bröllopsnaglar bröllopsnaglarI förrgår lackade jag mina naglar med en manikyr som fick mig att tänka på bröllopsklockor – satinfinish på det vita lacket och glitter, kan verkligen se denna manikyr på en blivande brud! Tänk till ett lite glammigt vinterbröllop liksom! Skulle vara så himla classy och vackert mot snön!
Till manikyren använde jag mig av två av IsaDoras lack; Wonder Nail 103 Pearly Frost och 870 Silver Bling. Dessa två trillade in i veckan och tillhör deras kollektion Beauty Heroes, vilket är en samling av deras bästsäljande och mest glittrande produkter (lite som en tribut till stundande Eurovision).

bröllopsnaglarbröllopsnaglar
Det egentligen bästa med denna manikyr är att igår postade den fina fröken Maria en identisk manikyr lackad med exakt samma lack..! Gissa om jag asgarvade när jag såg det. Ibland undrar jag om jag och Maria är tvillingar från ett tidigare liv eller något annat superflummigt, för väldigt ofta tänker vi skrämmande lika. Titta in hennes manikyr! Annan nagelform men precis lika sassy!

IsaDora 103 Pearly Frost & 870 Silver Bling ligger på 79 kr st och är cruelty free.

*Pressutskick

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 13 =