Original Mineral Project Sukuroi Golden Smoothing Balm

Original Mineral Project SukuroiOriginal Mineral Project Sukuroi Golden Smoothing Balm är en relativt ny favorit i min hårvårdsrutin. Det är en leave-in créme som sägs reparera håret och lämnar det silkeslent och glansigt. Första gången jag använde produkten tog jag på tok för mycket och stod kvar med kletigt hår och tänkte “vad är detta för jävla skit“, och först tänkte jag faktiskt inte ge det fler chanser, men det gjorde jag ändå, vilket jag är glad för eftersom vi numera är bra vänner.

Jag ska beskriva mitt hår lite snabbt för er: i grund och botten ganska tåligt, självfall med små babyhår som korkskruvar sig (HATAR), jag har gett håret en hel del stryk i form av kemiska behandlingar så som blekning och färg, men har varit snäll med värmeverktygen. Mitt hår kan kännas lite flygigt ibland, trots att jag inte har allt för tunna hårstrån, och jag gillar allt som slätar ut det och ger lite tyngd. Original Mineral Project Sukuroi gör både och!

Original Mineral Project SukuroiProject Sukuroi används på handdukstorkat hår, och arbetas in i längderna. För absolut bästa resultat upplever jag att balmet ska fönas in i håret, gärna med en fönborste. Resultatet på mig blir ett glansigt, slätt och lite schamporeklam-på-tv-aktigt. What’s not to like liksom? Skulle rekommendera denna till dig som har hår som behöver slätas ut. Det kan vara att du t ex har väldigt lockigt hår och vill ha något att föna och platta ut håret med, eller så kanske du som jag har utsatt din längder för lite mer än du borde. I vilket fall som helst kommer denna produkt kännas skön!

Priset på Original Mineral Project Sukuroi ligger på ca 350 kr och ska finnas på utvalda salonger. Absolut enklast får du tag på den lille badboyen online, t ex på Space NK och Lookfantastic.

Icke djurtestad, förmodligen inte vegansk pga innehåller keratin.

*Pressutskick

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Strenght Cure Balsam Colour refresh: Maria Nila Colour Refresh Treatment: Olaplex Leave-in: Original Mineral Project Sukuroi Golden Smoothing Balm Oil: Björn Axén Silky Soft […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *