IsaDora Tropical Paradise & SunKissed Bronzing Make-up

IsaDora Summer Make-up 2016: Tropical Paradise‏I veckan fick jag ett bautastort pressutskick från IsaDora med produkter från deras två sommarkollektioner: Tropical Paradise och SunKissed Bronzing Make-up. Jag råkade blanda ihop produkterna när jag fotade dem, så det får vara så. Vissa av dem landade i butik för ca tre veckor sedan och vissa av dem kommer om en vecka eller två, och så länge gissar jag att ni kan stå ut om något ser extra intressant ut! Så IsaDora-bonanza coming up!

Isadora wonder nail 528 Papaya

Fr vä: 527 Tropical Fuschia, 529 Sunkissed, 528 Papaya, 530 Peach On The Beach, 526 Paradise Punch

Ett gäng Wonder Nail i härliga sommarfärger! Såhär spontant dras jag mest till 527 Tropical Fuschia och 528 Papaya, mest för att jag är blekast i stan och känner att de kommer klä min hudton bäst! Vilken tycker du är finast?

Twist-up Gloss Stick

Från ovan: Twist-Up Lip Balm, 40 Peachy Pink, 41 Paradise Punch, 42 Fuchsia

Twist-up Gloss Stick swatchesDessa ser jag jättemycket framemot att använda! På sommaren kan jag tycka det är jobbigt med läppar som känns för mycket och då är denna typ av läppbalsamglanstypish-produkt väldigt poppis hos mig. Jag siar att 40 Peachy Pink kommer att knarkas!

Build-up Mascara Waterproof 25 Ocean Blue

Fr ovan: Build-up Mascara Waterproof 25 Ocean Blue, Perfect Contour Kajal Waterproof –
62 Tropical Blue & 63 Tropical Green

Build-up Mascara Waterproof 25 Ocean Blue swatchJag ska säga att det jag blev mest excited över är den blåa mascaran, 25 Ocean Blue, jag tänker mig att denna ska få pryda mina underfransar eller mixas med svart mascara. Kommer i alla fall vara döfancy. Om du har bruna ögon är det för övrigt så jäkla sessy med blåa och turkosa skuggor och mascaror, jag vet att det är en av de läskigaste färgerna, men testa, dina ögon kommer att se amazing ut!

Gloss Glacé 23 Bronze Glacé, 22 Coral Glacé

Gloss Glacé 23 Bronze Glacé, 22 Coral Glacé

isadora-coral-glace-swatchSuperfina nya färger bland IsaDoras 3D-glans. Du som är glansjunkie borde definitivt klämma lite på dem, just dessa färger landar i vecka 20.

isadora bronzing shimmer oil

Nude Cushion 30 Bronzer, Bronzing Shimmer Oil

Populära Nude Cushion som bronzer – den ska bli superkul att testa! Eftersom jag har lite underlig hudton (väldigt ljus och väldigt gul) så finns det ingen ton av Nude Cushion som passar mig, så jag har inte riktigt kunnat njuta av de produkter jag fått skickat till mig, men jag gillar verkligen tanken på en cushionbronzer, känns som den kommer ligga superfint på huden. Bronzing Shimmer Oil är definitivt något som du som gillar kroppsskimmer ska spana in. Jag försökte fota en swatch, men hade lite svårt att få fram hur fin den är, så rekommenderar ett stopp i butiken istället för att klämma och känna.

Samtliga produkter ligger på priser mellan 79-249 kr, således högst överkomligt. Som vanligt är IsaDora cruelty free. Vad tycker du? Är där någon produkt som lockar dig lite extra?

Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *