Makeuplook: Inglot 85

inglot pure pigment eye shadow 85inglot pure pigment eye shadow 85I helgen var jag i Stockholm med mitt hjärta. Du kanske minns att jag skrev att han i 30-årspresent av mig fick en vistelse i Stockholm med att bo på hotell, shoppa och äta gott. Vi hade det supermysigt, men shoppingen var ju inget vidare, både jag och han hade helt omöjligt att hitta några fina kläder. Så jag köpte lite smink, höh.

inglot pure pigment eye shadow 85 inglot pure pigment eye shadow 85Med mig hem följde Inglot Pure Pigment Eye Shadow 85 och ermageerd vad fin! Jag ska inte ljuga, jag har något liknande, fast lite mörkare och inte lika sparkly i min kollektion: Make Up Academy Eye Shadow Shade 12. Men alltså, Inglot 85 är ju något helt annat – så sjukt unik! På smikningen här har jag använt den på den rörliga delen av ögonlocket, samt under ögat på en svart bas av kajal. Ser du hur den skiftar i färg beroende på bas? Jag har på min Instagram (Spindelsven) laddat upp en rörlig swatch på den på handen så ni verkligen ser vad vi har att leka med ♥
Inglot är cruelty free!

Bas
The Body Shop Shade Adjusting Drops Lightening
MAC Face & Body Foundation C1
FACE Stockholm Matte Finishing Powder
MAKIASH Liquid Concealer 1 Porcelain
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
Youngblood Lunar Dust Twilight
Illamasqua Cream Pigment Androgen
Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light

Ögon
NYX Control Freak Eyebrow Gel
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner Mitad
Make Up Store Cake Eyeliner Black
Ardell False Lashes 120 demi
NYX Badunkadunk Lush Lashes Mascara
Inglot Pure Pigment Eye Shadow 85
Lancôme Kohl Pencil Black
NABLA Eye Shadows Petra & Mimesis

Läppar
KICKS Lip Pencil Dusty Rose
Lunatick Cosmetic Labs Lipstick Bruja

5 Kommentarer
 1. :D
  :D says:

  Nu blir man ju nyfiken på vad ni gillar för kläder, om stora Stockholm inte hade något att erbjuda. 🙂

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja du, jag tror bara att det är modet just nu som inte faller oss i smaken. Det känns som det är mest tidigt 2000-tal blandat med seglarmode? Jag är skulle nog beskriva min stil som lite fashionhäxa eller flowergrunge, så kände inte att det drällde av grejer som tilltalar mig, men det kommer väl som vanligt till hösten. Sambon gillar dressade plagg med någon schysst detalj!

   Svara
   • :D
    :D says:

    Kände så när jag var i Berlin 2011. Hade sparat ihop massa pengar för att klädshoppa, så var allting typ exakt samma som hemma i Sverige. Det som suger med mode, gillar man det inte är det typ kört. Får lära mig att sy istället. 😛

    Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] andra skuggor på. T ex ett av mina favoritpigment från Inglot Pure Pigment Eye Shadow 85 (se här), som tas till en helt ny dimension när den appliceras på en svart bas. Jag upplever inte att min […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *