Jag är nominerad till bästa makeupartist!

Beauty Boulevard Awards

”Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera Beauty Boulevard Awards. Vi älskar nämligen att strössla kärlek på duktiga bloggare, youtubers och makeupartister; och det är också precis vad Beauty Boulevard Awards handlar om. Här under har vi utsett tre nominerade i följande nio kategorier: Bästa Makeupartist, Bästa Kreativa Sminkös, Bästa Hårbloggare, Bästa Nagelbloggare, Bästa produktfotograf, Bästa Produktrecensent, Bästa Instagramkonto, Bästa Youtubekanal och Bästa Skönhetsmärke. Scrolla längst ner i inlägget för att lämna era röster! Vi hoppas att ni är med oss Boulevarders för nu kickar vi igång den första Beauty Boulevard Awards någonsin. Varmt välkomna önskar Cajsa, Sanna och alla Beauties! ♥”


bbawards15

Alltså förstår ni hur smickrande det är att få veta att jag blivit nominerad till Bästa Makeupartist? Att de andra jag blivit nominerad med dessutom är två otroligt duktiga makeupartister gör ju inte saken mindre smickrande – detta gjorde verkligen min dag! Jag hoppas att du som läser min blogg tycker att det är lika kul som jag och tar dig tiden att rösta, inte bara på mig (om du vill så klart) men även på dina andra favoritskönhetsnördar i de andra kategorierna! Röstar gör du längst ner – klicka här eller på bilden för att komma till röstningsida och nomineringar!

9 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *