Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick

makeup monsters liquid lipstick

När det kommer till smink kan jag vara otroligt lättköpt – roliga namn och roliga förpackningar kan få mig att slå till direkt. Otroligt dåligt personlighets drag, jag vet. Men ibland blir det rätt! Som t ex när jag hittade det veganska och cruelty free märket Makeup Monsters! Till att börja med – titta vilka otroligt söta förpackningar! Totalt oviktigt, men alltid roligt! Jag blev i alla fall kär och köpte tre stycken av Makeup Monsters Matte Liquid Lipsticks. Jag vet att det förresten blivit mycket läpprodukter den senaste tiden, men jag är lite hooked på knasiga läppfärger just nu…

makeup monsters liquid lipstick backlash lips makeup monsters liquid lipstick backlash

Vi börjar med min favoritfärg som är så himla underlig egentligen, jag menar, varför vill jag ens ha petroleumgröna läppar? Jag vet inte, men Backlash är en så sjukt cool färg och jag känner på mig att detta kommer bli en storfavorit! (Gud vad jag kommer skratta om tio år när jag ser bilder på mig själv). Formulan på samtliga läppstift är högpigmenterad, mjuk, skön och lättapplicerad. Backlash är dock något svårare att applicera, förmodligen pga grön. Vad tycker du om Backlash?

makeup monsters liquid lipstick dusk lips makeup-monsters-liquid-lipstick-dusk2

Egentligen vet jag inte varför jag köpte färgen Dusk, för asfaltsgrå läppar är ju lite svårt att bära upp och nog egentligen lite fult? Eftersom Dusk är ganska ljus känner jag att det kan bli lite idominkänsla, så jag kommer förmodligen bära denna med en gnutta svart för att få lite med dimension och tyngd. Formulan är totalt heltäckande! Applikatorn är för övrigt förvånansvärt bra på samtliga färger!

makeup monsters liquid lipstick redwood lips makeup monsters liquid lipstick redwood

Sist ut är färgen Redwood som är den mest lättanvända av dem alla! Redwood är en djup röd färg med en lite lätt brun underton.Vanligtvis kan jag uppleva att denna typ av nyanser kan få tänderna att se lite gula ut, men så är inte fallet här. I övrigt sitter alla färger sjukt bra så länge man inte konsumerar oljig mat och det går definitivt att ha en mindre aggressiv hångelsession om man så vill…

Makeup Monsters Liquid Lipsticks finns på Craycray.se för 179 kr/st

9 Kommentarer
 1. yasmina
  yasmina says:

  Gud så snygga! Älskar matta! Förresten gör du nåt speciellt för att kunna ha matta? Jag har alltid så torra läppar, speciellt nu på vintern så kan inte ha matta 🙁

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag med! Matt är så himla snyggt och sitter så bra! Nej, egentligen inte! Men däremot använder jag ett superbra cerat från Ren just nu som mina läppar verkar älska! Borde ta och posta något om det.. Haha!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] MAKEUP Settingspray: Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray Ögonskuggsprimer: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging Foundation: Make Up For Ever Ultra HD Foundation BB-cream: bareMinerals Complexion Rescue Puder: MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder Rouge: NARS Blush Orgasm Bronzer: Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder Highlighter: Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle Contour: Anastasia Beverly Hills Contour Kit Mascara: Nabla Le Film Noir Mascara Ögonskuggspalett: NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette Ögonbrynsgel: NYX Control Freak Eyebrow Gel, IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown Ögonbrynsprodukt: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown Ögonskugga: Make Up Store Microshadow Aquarius Läppenna: Charlotte Tilbury Lip Cheat Savage Rose Läppstift: Lunatick Cosmetic Labs Apocalipstick – Bruja Liquid lipstick: Makeup Monsters Liquid Lipstick Backlash […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *