När inte bloggen räcker till

spindelsven

Ibland orkar ju inte vi bloggare (eller i alla fall jag) producera några inlägg. Inspirationen finns inte och tiden eller orken räcker inte till. Visste du hur lång tid ett inlägg tar att göra om man tänker sminka/testa, fotografera, retuschera, fundera och skriva? Inte jag heller, men det är inte under två timmar i alla fall. Så skulle jag vara borta lite så finns jag alltid på andra sociala medier, bland annat på Instagram. Där har jag mitt huvudkonto – Spindelsven, men känner du att du vill se riktigt low quality-shit och faktiskt lära känna mig har jag ytterligare ett konto – spindelsven_randomshit där jag postar precis vad som än faller mig in!

Förutom det finns jag på Snapchat och där kan du hitta smink, selfies (efter några öl för mycket) och dessutom kan du skicka bilder till! Jag accepterar alla och tycker det är jättekul när ni skriver till mig! …om du inte skickar dickpics för då kan du dra åt pipsvängen! Heter Spindelsven där med!

Puss på er så ses vi på Insta och Snapchat! ♥

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *