Julklappstips – All I Want For Christmas Is Beauty

jullklappstips skönhetJag vet inte vad du önskar dig i julklapp – men jag önskar mig så klart skönhet! Lite av det jag önskar mig har hamnat på en önskelista till familjen, men jag kom så klart på ännu mer som får min inre skönhetsjunkie att dreggla floder. Så jag satte ihop ett litet kollage med saker som hade fått mig att hoppa jämfota på julafton. Alla åt det lite lyxigare hållet, så har du en vän, partner eller familjemedlem som du vill skämma bort, som dessutom är skönhetstokig kommer hen förmodligen bli lika glad som jag skulle bli för någon av produkterna! (Och har du själv idétorka på vad du ska önska dig så kanske du får någon idé här).

Samtliga produkter är cruelty free och många av dem veganska. Vad önskar du dig i julklapp?

1. Charlotte Tilbury – Charlotte’s Magic Cream. Detta är makeupartisten Charlotte Tilburys hemliga knep för en vacker och strålande hud. Från början var detta Charlottes egna mix som hon använde under 20 års tid innan vi vanliga dödliga fick ta del av den. Vill. Ha.
Pris: Ca 900 kr….

2. Lunatick Cosmetic Labs Supernatural Palette. Superfina, murriga färger i en nördig palett – ja tack! Älskar denna typ av färger samt att det är både skimriga och matta skuggor. Något för skräcknörden i familjen!
Pris: 349 kr

3. Kat Von D Tattoo Liner Trooper. Grymt bra eyeliner som mer eller mindre alla kan hantera, äger tyvärr ingen själv, men testat en väns. Känns som ett måste för alla oss som gillar en riktigt grym eyeliner!
Pris: ca 175 kr

4. NARS Vault – skit i förlovningsringen, köp detta kit istället! Jag blir helt i trasorna bara av att titta på asken! Tio läppstift och tio nagellack… Drömma kan man ju
Pris: ca 3600 kr

5. Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillowtalk. Jag älskar Charlottes läppennor och önskar att jag hade fler! Pillowtalk ser ut att vara den perfekta nudefärgen. Något mer överkomlig prismässigt än NARS Vault!
Pris: ca 200 kr

6. Joico K-Pak Revitaluxe. Inpackningar är väl aldrig fel? Inte om du är så korkad som jag i alla fall och gärna häller blekningar i håret med jämna mellanrum som förstör allt!
Pris: ca 279 kr

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *