EcoTools Lovely Looks Five Piece Set

ecotools-lovely-looks-5-piece-set3
EcoTools skickade gulligt nog över en liten tidig julklapp till mig häromveckan – superkul och jag blev jätteglad. Som jag tidigare skrivit är jag en riktig borstjunkie, så dessa ska bli superkul att testa. Om jag gillar dem kommer de definitivt bli ett litet resekit! Måste säga att jag tycker dessa borstar är riktigt fina med den blå metallen med blommor på!

ecotools-lovely-looks-5-piece-set2

Kanske någon annan som vill ha detta i julklapp? I så fall säljs detta fina julkit säljs på mer välsorterade ICA och Rusta för 249 kr.

EcoTools är helt cruelty free och tillverkade av återvunna och miljövänliga material! (You go!)

*Pressutskick

3 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Men absolut! Några av ansiktsborstarna har redan hamnat i min lilla sminkväska! (Du vet den där som får följa med på krogen och stan)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *