H&M Beauty Nail Polish Green As Gold

H&M green as gold
Är inte detta en helt fantastisk färg? Jag blev i alla fall helt i trasorna och var bara tvungen att köpa Green As Gold från H&M Beauty! En grön, guldig, bronsig färg som påminner mig om olja och påfågelfjädrar. Mums. Det coola med denna färg är att den ser olika ut beroende på ljus! Ibland är den superbronsig, ibland jättegrön och ibland som riktigt gammal guld!

Formulan är lite rinnig men väldigt lättlackad, så det är inga problem att få fina kanter, men du behöver å andra sidan (eller jag behöver) tre lager lack för att vara nöjd med täckningen. Som alla andra metalliclack framhäver även Green As Gold ojämnheter så rekommenderar lite nagelvård innan du lackar med denna färg. Jag buffade naglarna för att få bort onödiga ojämnheter och körde sedan två lager ridgefiller för att få en så jämn yta att lacka på som möjligt.

Pris: 49 kr, finns på H&M

Jag måste förövrigt be lite om ursäkt för avsaknaden av makeuper, men jag är förkyld nu och ser ut som sju svåra år. Tillsammans med det bråkar även min hud med torrfläckar och skit, så det är inget kul att sminka huden. Störigt i det hela är att jag dessutom upptäckte att alla mina peelingar och exfolierande ansiktsmasker är slut och har insett att dag- och nattkrämerna jag använder nu inte riktigt räcker till för min vinterhud. Suck. Har någon tips på någon riktigt dunderåterfuktande kräm för torr hud?

4 Kommentarer
 1. Therese
  Therese says:

  Jag gillar Rozaderm såhär på vinterhalvåret. Den är lugnande och återfuktande, och eftersom den är framtagen för rosaceahud är den parfymfri och innehåller inga irriterande ämnen. Och snäll mot plånboken är den också, så funkar den inte har du inte gjort av med en förmögenhet och kan alltid använda den som fotkräm – det brukar jag göra med ansiktskrämer som mitt ansikte inte gillar. Fötterna är inte lika nogräknade ☺

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Men vad smart! Inte ens slagit mig att jag faktiskt kan smörja händer, fötter och armbågar osv med ansiktscremer som inte håller måttet! Får nog bli något oglammigt från apotekshyllorna! Funkar nästan alltid 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *