The Balm Meet Matt(e) Nude

the balm meet matte nude

Kom på att jag hade glömt att visa er den ögonskuggspalett jag använt absolut mest det senaste halvåret – The Balm Meet Matt(e) Nude. Detta är en palett med nio stycken matta skuggor i högst användbara färger, tror faktiskt inte där är någon av färgerna jag ignorerar (även om jag dras mer till brunt än grått). Samtliga färger är ordentligt pigmenterade och förvånansvärt enkla att använda trots att de är matta. Du som gillar att leka med ögonskuggor vet säkert att matta skuggor kan vara lite krångliga att få jämna ibland, men jag upplever dessa som den enklare sorten att arbeta med.

the balm meet matte nude

The Balm är för övrigt ett märke som inte testar på djur och de har många veganska produkter, hur det är med Meet Matt(e) Nude vågar jag inte uttala mig. Det enda jag inte är helsåld på med denna palett är egentligen pappersförpackningen, de blir ju så himla grisiga? Jag vet inte hur det går för dig, men jag kan inte hålla dem rena mer än någon månad!

The Balm Meet Matt(e) Nude Palett finns i diverse webbshoppar, t ex Lyko, Cocopanda, Feelunique mm. Rekommenderat pris ligger på runt 400 kr, men jag tycker jag ser bra kampanjer på The Balm lite titt som tätt, så om du är sugen kan jag rekommendera att kolla lite olika alternativ först!

2 Kommentarer
 1. Amanda
  Amanda says:

  Visst är deras skuggor fantastiska! Men jag håller med dig om förpackningarna, precis som deras bronzer, de blir så himla tråkiga och smutsiga. Visserligen går det att torka av försiktigt, men paletterna blir aldrig riktigt rena vilket är synd :/ Kram!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja, de är så himla högkvalitativa för priset! Jag fattar verkligen inte grejen med pappersförpackningar – visst, det är säkert bra för miljön, men det måste ju gå att utforma förpackningen så den går att hålla ren?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *