Kat Von D Studded Kiss Lipstick Bauhau5 & Lolita

Kat von d studded kiss lipstick bauhau5 lolitaBack to ordinary beauty blogger business! Nu får alla de knasiga sminkningarna vila ett tag och ge utrymme för produkter jag vill berätta om och lite höstinspiration. Först ut i november är två härliga läppstift från Kat Von D. För ett par veckor sedan fick jag hem Kat Von D Studded Kiss Lipstick Bauhau5 & Lolita och det tog ett litet tag innan jag kom till skott att testa dem, men jag älskar formulan!

Jag har tidigare testat en del produkter från Kat Von D och brukar generellt ha en positiv inställning det mesta, men Studded Kiss Lipstick är nog faktiskt mina favoriter hittills. Handen på hjärtat, så är jag dödligt trött på liquid lipsticks. Det finns så klart fortfarande ett par stycken som jag verkligen tycker om, men jag sträcker mig allt mer sällan efter dem. Det som jag gillar med Kat Von D Studded Kiss Lipstick är att de är matta och sitter bra, utan att ha den löjligt torra finishen och känslan som ett liquid lipstick. Hur känner du? Är du fortfarande med på hypen eller börjar du tröttna?
kat von d studded kiss lipstock bauhau5 swatchVad jag inte hade väntat mig var att jag skulle bli dödsförtjust i Bauhau5, för det är verkligen inte min typ av färg, jag brukar mer eller mindre aldrig använda starka rosa eller rosalila färger utan dras mer till till rött eller lite quirky färger så som blålila eller trötta nudetoner. Men Bauhau5 är i någon rosa körsbärsröd historia som drar åt cerise.. eh jag vet inte. But I like.

Av dessa två är helt klart Lolita mer lättburet och en rätt go färg om du är ute efter något som är lite starkare i färg än en My Lips But Better-färg, men inte riktigt känner dig bekväm i att dänga på rött eller en stark rosa.
kat von d studded kiss lipstick lolita swatchGemensamt för dem båda är att de är otroligt behagliga på läpparna, inte rinner och är i en snygg matt finish, helt klart något för dig som gillar matt men inte pallar liquid lipsticks. Har du testat någon av Kat Von D Studded Kiss Lipstick? Vad tycker du?

Du hittar Kat Von D Studded Kiss Lipstick Bauhau5 & Lolita på Sephora. Studded Kiss Lipstick är veganska och Kat Von D testar inte på djur!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *