Valak The Conjuring 2 Makeup

valak the conjuring 2 makeup Här är min utklädnad för halloween, detta är nog den absolut äckligaste makeup jag gjort, men ändå ganska enkel! Som en slags tradition så har jag och min sambo alltid en stor halloweenfest och vi blev riktigt många! Har spenderat hela morgonen med att städa… Urk.demon nun from the conjuring 2the conjuring 2 makeup demon nunvalak the conjuring makeupJag hade en misstanke om att Valak från Conjuring 2 är en karaktär som många skulle vara rädd för, jag menar, är inte Valak årets kanske äckligaste filmkaraktär? Jag fick i alla fall bekräftat att fallet nog är så, för atteh… Det var rätt många människor som inte ville titta på mig och ett par som t o m sprang ifrån mig. Roligast var dock när vi var ute och dansade och en kille kommer och haffar tag i mig, han ville att jag skulle visa mig för hans kompis. Kompisen blev så rädd att han sprang upp på soffor och bord för att komma undan mig, tror aldrig jag fått så dåligt samvete men på samma gång skrattat så mycket, för jag menar, under allt smink har vi Ida, 28 år som älskar djur och glitter. Ganska ofarlig.

Hade du en bra halloween? Var du utklädd till något, i så fall vad?

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *