L’Occitane Aromachologie Revitalizing Body Scrub

I höstas lanserade L’Occitane en ny skrubb; Aromachologie Revitalizing Body Scrub. Detta är en produkt som skickades till mig eftersom jag satt i juryn hos Daisy Beauty till “Årets Kroppsprodukt” och detta är då vinnaren i sin kategori. Jag tänkte att jag ska ge er en snabb presentation!

L'Occitane Aromachologie Revitalizing Body Scrub

L’Occitane Aromachologie Revitalizing Body Scrub är av den fetare sorten, skrubbkornen är sockerkristaller och i övrigt innehåller den massa mysiga essentiella oljor. Doften är  citronig och fräsch och som produktnamnet antyder, uppfriskande.

Min hudtyp är torr och känslig, jag blir lätt röd och irriterad, vilket innebär att vissa skrubbar helt enkelt är alldeles för riviga för mig. Denna lämnar mig sådär härligt röd (som jag alltid blir), men en kort stund efter dusch har det lagt sig och huden känns len och härlig. Eftersom formulan är så fet och göttig tycker jag definitivt att den passar en torrare hudtyp.

L'Occitane Aromachologie Revitalizing Body Scrub

Det enda jag egentligen inte gillar är burken. Detta pga att jag är superklumpig och hållit på att tappa den ett okänt antal gånger i duschen. Burken blir inte hal. men när jag ska knäppa upp locket… så ja. I övrigt tycker jag att den bruntonade burken är supersnygg.

Har du provat denna skrubb? Vad tyckte du?

Pris på L’Occitane Aromachologie Revitalizing Body Scrub ligger på 325 kr/200 ml

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *