Apoteket 3-i-1 Fotfil

Jag tror inte att vi behöver bråka om detta, fotvård kan nog vara det osexigaste som finns inom skönhetsvård. Fötter är enligt mig vidriga, men bara för att jag tycker att det är världens äckligaste kroppsdel, så betyder inte det att de ska få förfalla! För vad vore vi utan fötter? (Fotlösa.. höhöhö…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apoteket 3-i-1 Fotfil är en sjukt bra fotfil. Alltså sjukt bra. Efter att jag fick denna åkte min gamla fula fotfil i plast ut i plastinsamlingen (glöm inte sopsortera raringar) och jag var helt amazed. Du vet den där känslan man får efter att ha rakat benen utan att ha gjort det på länge? Så känns det efter att ha använt denna fotfil. Befriande. Jag kanske haft extremt dåliga fotfilar hela mitt liv, men jag har aldrig känt den känslan under fötterna innan!

apoteket fotfil x

Denna fotfil har tre olika ytor – en grövre fil för att ta bort förhårdningar, en finare fil för att göra huden mjuk och fin, och sedan en liten gullig fil som dras ut från slutet av handtaget. Den lilla filen är till för att köra finliret mellan tår och på ställen som känns lite svåra att komma åt. Hur smart? Förutom att fotfilen är väldigt effektiv så är den väldigt smidig och enkel att använda. Skönt handtag i gummi och vinklad så man slipper vara gummimänniska för att få till rätt vinklar.

Jag vet inte om jag nu är orimligt impad av en fotfil, men Apotekets 3-i-1 Fotfil är det bästa som hänt mina fötter!

Apoteket 3-i-1 Fotfil finns på Apoteket för 119 kr.

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] VERKTYG Foundation: Beautyblender, EcoTools Stippling Brush Contour/rouge: Real Techniques Contour Brush (Core Collection) Ögonbryn/detaljarbete: Anastasia Angled Cut Brush Small #15 Nagelfil: Kicks Professional Glasfil Fotfil: Apoteket 3-i-1 Fotfil […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *