Makeup look: grey smokey eyes

grey smoky eyes 1

Ibland tvivlar jag på min egen intelligens, framför allt när jag får för mig att göra en gråsvart sotning. Jag hatar att göra kalla sotningar med svart för det är så jävla jobbigt. Därför blev detta en sotning som inte fick sådär supermycket kärlek.

Krockade för övrigt med min lille Mittelspitzkille, Yoda i fredags och har världens ömmaste lilla sår mitt i pannan från en av hans tänder. Ser ut som en bindi i form av ett sår, aj aj! Små hundar kan också göra skada.

Bas
Maybelline Fit Me Foundation 110 Porcelaine
Kicks Concealer Trio
Clinique Blended Face Powder Transparency Neutral
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle
NARS Blusher Orgasm

Ögon
Anastasia Dipbrow Pomade Medium Brown
ELF 100 Piece Eyeshadow Palette
Jane Iredal Eyeshadow Ebony
Make Up Store Cake liner Black
Make Up Store Microshadow Vanilla
Maybelline Lash Sensational Mascara
Eylure Eyelashes no 121

Läppar
Maybelline Color Drama 630 Nude Perfection

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *