L’Oréal Mythic Oil Masque

För ett par månader sedan, när jag gick visning på L’Oréal Grand Event, fick jag bland annat denna produkt, deras Mythic Oil Masque. Detta är en inpackning som ska reparera håret, verka närande, glansgivande och lämna håret mjukt och luftigt. Innehåller arganolja och olja från bomullsfrön. Ska verka i tre minuter och passar alla hårtyper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Oréal Mythic Oil Masque är inte en produkt som imponerar på mig. Visst, det är en trevlig hårinpackning, men den har inget av det där lilla extra som jag gärna letar efter i mina inpackningar. Den gör typ sitt jobb, men inte mer än så, lite som en medelsvensson, helt enkelt. Håret blir mjukt, men inte jättemjukt, det blir lent, men inte jättelent, ni hajar. Nu kan det vara så att det är jag som är väldigt svår att impa på just när det gäller inpackningar, men detta är inte en mask jag skulle springa och köpa. Misstänker däremot att någon med lite grövre hår förmodligen skulle gilla denna! Jag vill inte dissa den helt, för det en otroligt skön och väldoftande inpackning och jag älskar konsistensen som är riktigt smörig, men ja.

Betyg:2,8/5 (ja, 2,8, den är inte tillräckligt bra för en trea, men definitivt bättre än 2,5!)
Pris: 150-200 kr/200ml, finns på t ex Bellbox och lyko.se

Har du testat denna? Vad tyckte du?

2 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Hej! Jadu, jag värmestylar sällan mitt hår så jag har inget jag kan rekommendera pga att jag vet att det skulle vara skitbra, men själv använder jag osis flatliner serum 🙂 det tycker jag känns skönt i håret!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *