Wella SP Repair Shampoo & Conditioner

Jag älskar hårprodukter. Alltså älskar. Det är min lilla last. Speciellt de produkter som på något sätt kan göra mitt hår finare, helst utan att jag behöver styla det. Detta leder, så klart, till att jag gräver mig genom massvis av produkter varje år. Tyvärr är jag lite slarvig på att dela med mig av det jag testar, detta eftersom mitt sökande är högst egoistiskt och endast går ut på att hitta världens bästa produkter så att jag typ aldrig måste klippa mig igen, heh… I alla fall! Nu ska det bli ändring på detta – nu blir det hårdagar hos Ida!

Först ut:

Wella SP Repair Schampo & Balsam är produkter som ska fungera återuppbyggande för ett skadat hår, enligt Wella är schampot intensivt återuppbyggande och balsamet ska reparera och återuppbygga håret på bara 30 sekunder. Håret ska få en jämn struktur, bli lätt att reda ut och få en bra spänst. Mer eller mindre passar dessa ett hår som är skadat av för mycket styling men också det hår som fått genomgå en hel del behandlingar – t ex mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wella SP Repair Schampo – jag är inne på min andra flaska och tycker att det är en superbra produkt! För mig är det viktigt att ett schampo inte ger den där uttorkade, gnissliga känslan som vissa ger, utan snarare ger en känsla av ett rent hår som inte är för rent. Det får inte heller kännas som ett måste att använda balsam (dock skulle jag aldrig tvätta håret utan att använda balsam, men ni hajar). SP Repair uppfyller definitivt mina krav.
Bra att veta är att detta är ett schampo som inte har ett sådär kraftigt lödder, utan snarare ett väldigt milt. Detta betyder inte att det inte rengör, utan bara att du får schamponera lite noggrannare. Gillar du en kraftigt löddrande produkt är detta inte produkten för dig.
För mig är det väldigt ovanligt att jag tycker att en produkt är så pass bra att jag köper den mer än en gång, så denna vill jag varmt rekommendera till alla med lite tilltufsat hår. Jag upplever schampot som ganska drygt och prisvärt.

Betyg: 4,5/5

Wella SP Repair Balsam – måste erkänna att jag blev helt galet besviken när jag stod med det första gången i duschen. Formulan är vattnig, vilket jag inte alls gillar då det brukar innebära att produkten inte är tillräckligt återfuktande och utredande. I vilket fall som helst balsamerade jag in mitt hår, fortfarande besviken, men tänkte att jag får väl ge det en chans. Och det är jag glad för! Sin rinniga formula till trots är detta ett av de bättre balsam jag har provat. Håret blir silkeslent, glansigt och väldigt lätt att reda ut. Dessutom upplever jag att det maskerar gamla hårsynder vilket jag så klart gillar.
Balsamet är tyvärr inte lika drygt som schampot och är lite svårare att fördela jämnt.

Betyg: 4/5
Pris: Varierar så klart kraftigt som med alla hårprodukter, men just nu har lyko.se ett paketpris för dem båda på 299 kr.

Produkterna är snälla mot färgat hår och det är väldigt mild doft på båda.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *