L’Oréal Tecni.Art Next Day Hair

loreal next day hair

L’Oréal Tecni.Art Next Day Hair är en produkt jag nyss hittat, eller nyss och nyss, den stod i min bokhylla framtill i helgen… Jag trodde nämligen att det var ett torrschampo, och torrschampon har jag massor av, så tänkte att jag skulle försöka spraya slut på det jag har innan jag öppnar en ny förpackning. I all hast ryckte jag åt mig denna när jag höll på med en brudkonsultation, den blivande bruden i fråga har otroligt halt hår, och jag tänkte att ett lätt torrschampo förmodligen skulle hjälpa mig på traven. Självklart upptäckte jag snabbt att det var en lite annorlunda typ av stylingprodukt – inte mig emot, för den är kanonbra!

Next Day Hair är ett spray som består av ett väldigt finmalt och lätt matt puder, lite som ett torrschampo, men ändå inte. Detta är en mycket, mycket lättare produkt som ger lite samma känsla som ett saltvattenspray, men ändå inte. Bra beskrivning, jag vet. I vilket fall som, så är detta något för dig som vill “ruffa” till håret lite, tänk lite hippiefinish, eller för dig som behöver lite textur för att kunna arbeta med håret, men vill ha något lättare än ett klassiskt stylingpuder. Du som inte är helt förtjust i att ha nytvättat hår kommer förmodligen tycka att detta är en guldklimp. Lite svår produkt att beskriva, men värd att ta en titt på.

L’Oréal Tecni.Art Next Day Hair innehåller 250 ml, och på Bangerhead kan du just nu införskaffa för ynka 109 kr.

0 Kommentarer
 1. anastasiias
  anastasiias says:

  Sounds like an interesitng product. First thing that came to my mind was that it will make my fresh hair looking like second day hair:D And according to description it actually can:D I tried mousse from Loreal professionel and was disappointed and I don’t think I will give a try to their other styling products. But who knows 😉

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   I would say it’s pretty interesting, I haven’t tried a product like this before 🙂 I have a lot of products from Loreal professionel and they’re a bit uneven in quality, some products are great and some are come si come ca

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *