Lush Kalamazoo Skägg & Ansiktstvätt

Jag tänkte att jag skulle ge alla som antingen själv har ett skäggigt nylle, eller som har en skäggig person i hemmet, tips på en produkt som fått den skäggbeprydde i mitt liv att tvätta ansiktet, i alla fall lite då och då – Lush Kalamazoo Skägg & Ansiktstvätt!

Min sambo avskyr att tvätta ansiktet, han hatar ansiktskrämer eftersom han tycker att allt är klibbigt och usch vad irriterad han blir när jag kommer och kletar diverse ansiktsmasker i nyllet på honom, han gillar helt enkelt inte hudvård. Alls. (Vilket för mig är helt oförståeligt eftersom jag älskar det). Med detta sagt lyckades jag få honom till att tycka att det var en fantastiskt bra idé att köpa Kalamazoo Skägg & Ansiktstvätt när vi var inne och raidade Lush för inte allt för längesedan. Det är väl klart att pöjken ska ha en skäggtvätt!

Lush kalamazoo
Kalamazoo är alltså en tvätt som riktar sig till de med lite mer ansiktsbehåring, men jag har själv testat Kalamazoo, och det hände absolut inget läskigt med mitt ansikte bara för att jag är skägglös! Huden kändes bara väldigt mjuk och ren.

Produkten lovar att hålla skägget i toppform och att vårda huden. Innehåller ananas, mandel och jojobaolja och löddrar sparsamt. Kalamazoo luktar helt underbart! Tänk dig en kombination av en maskulin, mjuk doft kombinerat med ananas… Mums. Det bästa med tvätten är att den är otroligt len och återfuktande, med andra ord behöver du faktiskt inte, om du inte är dundertorr, återfukta efteråt. Superduper! När det kommer till resultat på skägg så tycker jag definitivt att sambons är mycket lenare och trevligare – och det luktar jättegott!

Lush testar inte på djur och Lush Kalamazoo Skägg & Ansiktstvätt är helt vegansk! Pris ligger på 99 kr/100 g och finns på Lush.se

2 Kommentarer
 1. Skatan
  Skatan says:

  Jag och min kille använder den här båda två och är lika nöjda tror jag! Han för att skägget blir lent och rent, jag för att mitt ansikte blir rent, mjukt och den innehåller dessutom massa nyttiga braiga enzymer, fruktsyror och grejer och funkar minst lika bra som andra dyrare ansiktsrengöringar med fruktsyror. Så det så! Funkar inte så bra till att ta bort smink, men jag använder den som steg två i min double-cleanse så det är av ringa betydelse för mig 🙂 Tumme upp!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Kul att höra att det inte bara är vi här hemma som gillar! Håller med om att det är mer av en steg 2 cleanse, eller kanske en morgontvätt! Men mysig och snäll är den 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *