Make me pretty

Exakt såhär vill jag att mitt hår ska se ut nu. (Det går även bra med håret på den undre bilden). Ruffsigt, flätat, slarvigt, läderband – hur snyggt är det inte? Jag får tvinga någon av mina coworkers att trolla lite med mitt hår imorgon på jobbet. Halleluja att jobba med makeupartister, hårstylister och fototgrafer. Ganska nice ändå. Speciellt med hårfix där man inte ser ett skit av vad man gör.

Idag har jag gjort få vettiga saker. Långpromenad med mitt lilla monster, lagat mat och packat. Sov alldeles för länge gjorde jag. Skönt. Igår fick jag ett ryck och tvingade min sjukling till pojkvän att hjälpa mig att göra om lite hemma! Det är skitfint nu! Tar lite bilder efter helgen när baby lyckats stöka ner allt igen.

Nu ska jag snart leta mig till tåget. Linköping, here I come.


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *