When having fun…

Tiden går fort när man har roligt! Har haft tusen saker att göra sedan jag kom till Skåne, har knappt hunnit att äta eller sova! Tågresan ner till Skåne gick som vanligt – över en timme sen pga att SJ/trafikverket (eller vad det heter) inte kan sina jobb. HATAR att alltid vara sen och att resor ska ta timmar mer än planerat! Anyway. Torsdagen började fint med bandplåtning, Hurricane Love den här gången, riktigt trevligt och ett mycket bra band, kolla deras musikvideo och singel här! Dagen därpå sminkades det för vackra Sibels (på Malmö Streetstyle) bröllop och sedan var det party för hela slanten! Hör inte till vanligheterna att jag kan gå ut! Men kul var det, dock kände jag att tanten inom mig skrek att det hade varit mysigare med en vin- och myskväll hemma med vänner.

Precis som jag förtjänade vaknade jag med en hes whiskyröst på morgonen… eftermiddagen, och hade lätt huvudvärk. Dock hade Martin bjudit in mig och Slevita på middag så bara att dra på det röda läppstiftet och traska hemifrån. Idag har jag mest umgåtts med fina vänner och lallat runt med världens sötaste Yoda i stan, fina mysiga vänner man har.

Nu måste jag däremot krypa i säng eftersom jag ska upp kl 6 imorgon och jobba.. Första gången på länge jag är uppe så tidigt med flit, men denna gång vankas det modelljobb och sminkjobb i form av arbetskläder… Hehe. Lovar att jag ska visa några bilder från förra årets katalog när jag är hemma i Örebro. Såhär är ni definitivt inte vana vid att se mig!

Adios

0
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 8 =