Make Up Forever HD Foundation

Generellt så är jag ganska dålig på att visa mina inköp och favoriter – och det är något jag ska försöka att bli bättre på. Jag lovar inte, för det är dumt, men jag ska försöka. Här är en av mina biljoner foundations som jag äger, som de flesta andra beautyjunkies så är jag så klart också på jakt efter den perfekta basen.

Som så många andra, så hade jag hört en hel del bra saker om Make Up Forever HD Foundation, men för en som basar i Örebro är den inte helt lätt att få tag på, beställa den vågade jag inte heller, med risk att antingen färg eller utförande inte skulle vara rätt. Nu jobbar jag i och för sig som makeupartist, så det är ju inte världens undergång om det blir fel, men jag vill ju gärna prova produkterna på mig själv innan jag arbetar med dem.

mushdsm

Och till mitt utlåtande. Detta är en riktigt bra foundation, det tycker jag verkligen, men jag är något besviken ändå, detta för att jag hade förväntat mig någon slags flytande guld! Den där klassiska fällan man kan hamna i när man köper produkter som hypats.
Det är absolut inget fel på formulan, den är enkel att arbeta med och täcker ganska bra, nästan så bra att concealer inte behövs – detta utan att den känns kakig! MEN. Jag gillar inte riktigt hur den kan lägga sig om en skulle ha otur med lite torr hud en dag, som jag idag. För den som vill se är det bara att zooma in på min näsa på bilden utan blixt. Fortsättningsvis är det en jättebra foundation för oss som jobbar med smink, den fotograferar otroligt väl. Samtidigt har jag det där lilla “men:et”, det är något som saknas för att jag ska vara sådär supernöjd. Sedan är förpackningen lite dum för korken vill trilla av hela tiden.

På bilderna ovan har jag ingen concealer och inget puder.

(Nagellacket på bilden är OPI “How Great Is Your Dane”

Pris på denna ligger på ca 400 kr/30 ml och finns i ett bra spektra av färger. Passar även den med väldigt ljus hud.
Betyg 4/5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *