Makeupartistens favoritpenslar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I detta inlägg tänkte jag visa dig mina absoluta favoritpenslar! Detta är alltså de penslar som jag mer eller mindre aldrig sträcker mig efter och alltid har med mig när jag ska ut och resa t ex. Vissa av penslarna är inte jättefina längre – men helt ärligt, det är ju inte det viktigaste. Hoppas att du blir inspirerad!

Vi börjar från vänster!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Färg Puderpensel – denna har varit med mig sedan jag gick i makeupskola för lite mer än fem år sedan. Som ni ser på skaftet är detta en riktig krigskämpe, den har druttat i golvet fler gånger än jag kan räkna – dock är borsten precis lika fin nu som när den var ny. Det är den mjukaste och finaste puderborste jag haft! Kommer definitivt slita den tills den trillar sönder. Finns i uppdaterad design på fargcollection.se för 209 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foundationpensel – denna pensel köpte jag på Rhodos i somras inne på Sephora, men jag har inte riktigt lyckats klura ut var den är från. Taskigt att jag visar den, jag vet! Men se denna mer som en inspirationspensel! Borsten är täta med bra stuns, men är ändå mjuka och sköna mot ansiktet. Får mer eller mindre aldrig ränder i min foundation när jag använder denna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kicks Professional Angled Cheek Brush – något jag har mycket av är rouge och contouringborstar, detta för att jag hela tiden letar efter den ultimata borsten.. Jag skulle inte vilja påstå att denna är den ultimata borsten, men den är jäkligt bra! Mjuk och skön, lagom stor och lagom tät borst. Väldigt prisvärd. Finns på kicks.se för 129 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAC 217 Blending Brush – kanske en av de bästa utsuddningsborstarna på marknaden. Om jag bara fick välja en enda ögonskuggsborste i resten av mitt liv står denna högt upp på listan. Kan varmt rekommendera att du som tycker att det är kul med ögonskuggor tar dig en titt på denna. Kan säga att jag är inte den enda makeupartisten som älskar 217, det verkar vara en storfavorit hos de flesta! Finns på kicks.se för 210 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAC 239 Eye Shader Brush – här har vi en borste som otippat nog blev en favis hos mig, brukar inte gilla denna typ av borstar. Dock är denna helt fantastisk att packa på ögonskugga på locket, lika så som att sudda under ögat! Det är perfekt stuns i 239 och den är bra balanserad. Finns på kicks.se för 250 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Färg Ögonskuggspensel M – en superbra allt-i-allopensel! Funkar lika bra att packa på skuggor som att sudda dem. Väldigt bra kvalitet och mjuk. Har haft denna pensel i ca fem år och sen håller fortfarande lika bra – med andra ord prisvärd som tusan. Finns i uppdaterad design på fargcollection.se för 139 kr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Färg Läppensel – just denna läppensel finns inte kvar i sortimentet, men det finns liknande på marknaden. Varför jag är så förtjust i just denna är för att den är fyrkantig. Jag älskar denna typ av pensel! Enligt mig är det mycket lättare att få till snygga, skarpa linjer med en kantig pensel än med en rundad, så du som är på jakt efter en läppensel bör titta efter denna design.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
♥ Anastasia Angled Cut Brush Small #15 – hemligheten bakom ett par snygga bryn är definitivt ett bra redskap (så till vida du inte fötts med perfekta bryn). Min favoritpensel är denna från Anastasia. Trots att skaftet är kort är den lätt att arbeta med och borsten håller formen bra. Vill du ha denna pensel finns den på kicks.se för 199 kr. Dock har ju Eleven.se kampanj på Anastasia just nu, så ta en titt där också.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Panduro Hobby Akvarellpensel – denna har jag visat er i ett eget inlägg tidigare. Såhär är det, detta är den bästa och mest prisvärda eyelinerpensel ni någonsin kommer hitta. Finns på Panduro för 29 kr.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + ett =