Nyx Purple Rain & Prague, Mac Regal Affair

Något jag är dålig på är att visa är sminkprodukter! Jag visar ofta hud- och hårvård, men jag glömmer liksom bort att det är kul att se smink också! Därför tänkte jag visa dig några produkter som jag köpte häromdagen när jag var i Stockholm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För mig är NYX ett märke där jag är väldigt obevandrad, jag har hört mycket bra, men testat väldigt lite. Tror faktiskt aldrig jag ägt en produkt från NYX, utan bara klämt och känt på andras. Med detta sagt har jag nu införskaffat två grejer – en läppenna som heter Purple Rain (hur bra namn?) och ett Soft Matte Lip Cream i färgen Prague.

Purple Rain är en supermjuk och skön läppenna i en varm lila nyans som jag tror jag kommer missbruka, älskar lila läppar. Prague i sin tur är en lilarosa läppfärg som torkar matt! Är stormförtjust i matta läppar, så något säger mig att jag förmodligen kommer köpa många fler Soft Matte Lip Cream.

Utöver mina produkter från NYX köpte jag ett pressat pigment från Mac, Regal Affair. Blev kär. Kan se ut som den tråkigaste skuggan i hela världen, men jag har stora planer för Regal Affair och blev superinspirerad. Det är ju det perfekta, finkorniga, sofistikerade glittret! På mina swatches är första utan primer och andra med primer.

swatches_purplerain_nyx kopiera

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *