Makeuplook: Russian Red

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta är en av mina favoritlooker. Röda läppar och en eyeliner med vinge. Så fort jag är osäker på vad jag ska göra är detta ett säkert kort. Det är ju inte för inte som röda läppar och eyeliner är en odödlig klassiker! På läpparna har jag en av mina favoritfärger – Russian Red från Mac. En av de finaste röda tonerna jag vet.

Bas
Makeup Forever HD Foundation N117
L’Oréal Paris True Match Touch Magique Concealer Ivory Beige
Clinique Blended Face Powder Transparency Neutral
NARS Blusher Orgasm
Anastasia Contour Kit
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder

Ögon
Anastasia Beauty Express Kit Brunette (ögonbryn)
IsaDora Brow Shaping Gel Light Brown
Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara
Diorshow Maximizer Lash Serum & Primer
Make Up Store Cake Eyeliner Black

Läppar
Mac Matt Lipstick Russian Red
Charlotte Tilbury Lip Cheat Pencil Savage Rose

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *