Makeuplook: Big Girls Cry When Their Hearts Are Aching

secretgarden2 secretgarden3 secretgarden4

Alltså jag är helt tokig i den gröna skugga, Secret garden från Makeup geek, som jag bär i denna makeup. Det roliga är att när jag fick hem beställningen med mina skuggor från Makeup Geek var jag minst impad av Secret Garden av de gröna jag köpte (det blev en mer eller mindre helt grön beställning) men när jag skulle sminka mig förra helgen höll jag fram en egenkomponerad palett framför sambon och frågade vilken skugga jag skulle välja. Han pekade på Secret Garden och jag tänkte “what the heck” och nu har jag en ny favorit! Pigmentet i skuggan är också helt makalöst!

Bas
Urban Decay Naked SkinLiquid Makeup Foundation Shade 1.0
FACE Stockholm Matte Finishing Powder
bareMinerals Bareskin Complete Coverage Serum Concealer
Peggy Sage Skin Illuminating Powder Mirabelle
Youngblood Lunar Dust Twilight
NARS Blusher Orgasm
Kat Von D Shade & Light Contour Palette

Ögon
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
NABLA Brow Divine Neptune
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown
NABLA Le Film Noir Mascara
Makeup Geek Eyeshadow Secret Garden + Corrupt
NABLA Eyeshadow Petra
Make Up Store Cake Liner Black
KIKO Mixing Solution
Ardell Lösfransar 120

Läppar
KICKS Lip Pencil Dusty Rose
IsaDora 49 Bare ‘n Beautiful

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *