Makeuptutorial: Modern 60s

Vad tycker ni om att det börjar komma fler videor? (Ni är dåliga på att kommentera..!) Jag fick önskemål sist om att gå närmare in på ansiktet samt att prata – ett av önskemålen uppfyllt i alla fall. Jag försökte faktiskt prata men jag var aaaaalldeles för underlig när jag spelade in videon, typ som att jag nyss hade vaknat och inte visste vad jag hette! Är det likadant för er att ni vissa dagar är superkonstiga och pratar som ett fyllo?

Hoppas att du gillar! Produktlistan finns här!

5 Kommentarer
 1. Anna pe
  Anna pe says:

  Åh jag älskar! Men ja det vore kul med en tutorial där du pratar så man får veta varför du gör det du gör!

  Svara
 2. EmmaSaga
  EmmaSaga says:

  Jag är mycket glad att du har börjat lägga upp fler videor! Du har verkligen ett bra färgsinne om du förstår vad jag menar, att du använder och blandar färger på perfekt sätt. Blir alltid glad när jag ser att du har laddat upp en ny video!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *