Makeuplook: Blue Is Blue Is Blue

Linda Hallberg Cosmetics Calm Mood CrayonNär du ser ett par blålackade fransar och är inspirerad av en grön makeup du gjort en gång i tiden och vill göra en enfärgad makeup och omedvetet gör en tolkning på kompisen Killercolours aka Viola men inte märker det förrän någon påpekar det. Då kan det se ut såhär.
Linda Hallberg Cosmetics Calm Mood CrayonBAS
Gosh Foundation Drops – 004 + Gosh Mix & Fix Colour Drops – Lightening
Wet n Wild Cover All Concealer Palette
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair/light
Nabla Blossom Blusher Kendra
Peggy Sage Highlighting Illuminating Powder Mirabelle

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Färg Collection Hyperflex Shadow Skilla + Vitsippa
Linda Hallberg Cosmetics Calm Mood Crayon
Ardell Faux Mink Lashes

LÄPPAR
IsaDora Nourishing Lip Oil
Linda Hallberg Cosmetics Calm Mood Crayon

5 Kommentarer
 1. Madde
  Madde says:

  Väldigt snyggt! Färgerna är smickrande på dig. Hur är Linda Hallbergs pennor på läpparna? Får man någon vettig hållbarhet?

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Tack! Jag tycker att de är ganska bra, men man får arbeta i tunna lager och jag skulle undvika gloss (som jag har på bilden) eftersom det löser upp pennorna. Jag ska säga att jag föredrar en mer traditionell läppenna men de är väldigt bra allroundpennor, så vill man ha något som är säkert till både ögon och läppar är det ett kanonbra val. Ska säga att jag generellt inte är en ögonpenne-person, men jag använder ändå dessa relativt ofta. De enda ögonpennorna som jag gillar är dessa, IDUNs och Nablas. Med ögonpennor menar jag inte eyeliners utan verkligen pennor 🙂

   Svara
   • Madde
    Madde says:

    Okej! Tack för svar. Jag var lite sugen på den bruna för att ha på läpparna, men du kanske har något tips annars på ett brunt läppstift som inte drar åt grå eller lila/rött? 🙂

    Svara
    • Ida
     Ida says:

     Jag tycker att den bruna kan vara värd att testa! Annars är jag förtjust i Nablas bruna, Coco, nu drar den visserligen liiiite åt rött, men den är himla tjusig. De har även en färg som heter Ritual som är superfin!

     Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *