Makeuplook: Goth Ballerina

Nabla Black ChampagneJag vet att det varit många makeuplooker den senaste tiden, men har varit superinspirerad med looker och då är det bara att köra känner jag! Imorgon kommer dock ett produktinlägg, om du har instagram kan du gå in i min story och rösta på vad du helst vill se (spindelsven).

Denna look är lite av en spin off på den blåa som jag gjorde häromdagen. Jag gillade hela grejen med fransarna, att köra en färg rakt uppochner och de tunga, lackade underfransarna. Nu ska jag i ärlighetens namn säg att jag inte vet hur bra det är att ha fransar med nagellack runt ögonen, så jag ska inte rekommendera er att ha det. Själv använder jag bara det till det estetiska när jag producerar sminkningar till er och skulle inte ha det en hel dag.

Jag har använt några av mina bästa svarta produkter, tror inte jag tänkte på det innan, men så blev det. Till ögonen har jag Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette i färgen Shax, den funkar jättebra till denna typ av sotningar eftersom den är bängsvart. Jag är inte lika förtjust i Shax till att göra skuggningar i globlinjen (som denna makeup) eftersom jag tycker den är lite för pigmenterad. Då använder jag hellre en svart som är lite mindre intensiv. Jag har även använt Nabla Velvetline Bombay Black (länk till swatches osv) som är en av de få ögonpennor som stannar på min vattenlinje. Tror jag har lite blötare ögon. Nu ska jag säga att jag inte uppskattar hur den vässas, vilket kan vara för att jag inte har en vässare som passar den perfekt, men det gör inte så mycket p.g.a så bra.
Nabla Black ChampagneLäpparna är Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick Black Champagne som är ett av de bättre svarta läppstiften jag testat. Dessvärre är det bästa jag testat inte cruelty free, så det är inget jag kommer köpa eller tipsa om. Har ni något svart som inte under några omständigheter rinner? Jag upplever att just svarta oftast är lite rinnigare av någon anledning och jag har mer än en gång haft jokermun av svarta…

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Bora Bora Tiare 012 + Shade Adjusting Drops Lightening
Urban Decay Naked Skin Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Nabla Blossom Blush – Kendra
Peggy Sage Highlighting Illuminating Powder – Mirabelle

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette – Shax
Nabla Velvetline – Bombay Black
Ardell Faux Mink Lashes
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown

LÄPPAR
NABLA Dreamy Matte Liquid Lipstick – Black Champagne

3 Kommentarer
 1. Madde
  Madde says:

  Skitsnyggt precis som den förra. Jag är så avis på er som kan bära snygga sotningar! Jag har hooded eyes och väldigt mörka ringar naturligt som förstärks av sotningar tyvärr.

  Svara
 2. Maria
  Maria says:

  Riktigt snyggt. Dock förstör ögonbrynen en hel del. Varför är de ovårdade? Eller de ska vara så? Snyggare med goth-ögonbryn, alltså tunn variant.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Personligen tycker jag ju det är halva grejen att hela looken inte är perfekt utan att det finns ett stökigt element. Men smaken är som baken.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *