Makeuplook: Date Night

Date night makeup illamasqua emanate
Date night makeup illamasqua emanateFör 11 dagar sedan firade jag sju år med mitt hjärta. Sju jävla år! Det är få saker jag kunnat committa till så länge, men en snubbe går tydligen bra… I alla fall, i onsdags tog jag med honom på finmiddag för att fira. Då såg jag ut såhär! På läpparna har jag mitt nya favoritläppstift, Illamasqua Lava Lipstick Emanate (länk) som är en perfekt kolafärgad nudeton. Inte något för alla, men jag gillar mina ljusa läppstift mer åt det orange, kola, plåsterfärgade hållet, det klär mina toner mycket bättre.
Date night makeup illamasqua emanateAndra nya favoriter: lösfransarna! Det är Ardell Faux Lashes 810 som jag även hade när jag gjorde min Cher-sminkning! Känner jag mig själv rätt kommer jag behöva ca 100 st av dessa för tycker att de är så otroligt klädsamma.

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation Bora Bora Tiare 012
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer Fair/Light
Illamasqua Powder Blusher Lover
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle

ÖGON
IDUN Minerals Eir Curling Mascara
Rodial Eye Sculpt
Illamasqua Powder Eye Shadow Hoard
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
NABLA Brow Pot Uranus
Ardell Faux Lashes 810

LÄPPAR
Illamasqua Lava Lipstick Emanate

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *