Illamasqua Aftermath Collection

Illamasqua Aftermath Collection

Illamasqua Aftermath Collection

Illamasqua Metallic Eye Shadow Superstitious Hoard EnchantmentEtt av mina favoritmärken är definitivt Illamasqua. Jag älskar estetiken och kvaliteten är för det mesta superbra, så atteh, jag blev skitglad när jag fick pressprover på kollektionen Aftermath. Kollektionen är en härlig samling av jordiga hösttoner, glitter och helt fantastiskt vackra läppstift!
Illamasqua Metallic Eye Shadow Superstitious Hoard EnchantmentIllamasqua Metallic Eye Shadow Superstitious, Hoard, Enchantment. Smöriga, metalliska skuggor, rika på pigment och i sådana färger som känns användbara. Jag är väldigt pepp på att göra en makeup med Superstitious och ska försöka hinna det så fort som möjligt! Jag har bara hunnit klämma på allt och är så pepp. Dessa skuggor ligger på 189 kr/st.
Illamasqua Broken Eye Gel Gold Silver

Illamasqua Broken Eye Gel Gold Silver

Illamasqua Broken Eye Gel Silver & Gold

Dessa har jag faktiskt hunnit testa lite och jösses vad fina! Allt-i-allo produkt som funkar lika bra att glittra ögonlocken som kindbenen som amorbågen med. De är mer eller mindre transparenta och så länge de appliceras tunt torkar de och håller sig fint. Broken Eye Gel Silver är min favorit av dem (mest pga att den syns mest på min gulbleka hud). Gold påminner mycket om Pure Pigment Fortune som jag skrev om nyligen, bara lite mildare guld. Kostar 211 kr/st
Illamasqua Lava Lipstick Rebirth Tectonic Emanate

Illamasqua Lava Lipstick Rebirth Tectonic Emanate

Illamasqua Lava Lipstick Rebirth, Tectonic & Emanate

KANSKE några av de vackraste läppstift jag sett?? Ja, det är lite av en gimmick för färgerna mixas ihop på läpparna, men omnomnom vad vackra de är att titta på. Helt ärligt så gjorde det lite ont i kroppen att swatcha dem. Finishen är satinmatt, dvs inte glansig men inte heller kritmatt och jag gillar fanimig alla färgerna. Favoriten är dock Rebirth pga kommer alltid vara svag för mörkrött. Tectonic är finast i hylsan och Emanate ser ut att vara en härlig kolafärgad ton! Hade inte mina läppar varit så himla torra just nu (fan ta dig höst!) så hade ni fått läppswatches som vanligt, men nu får ni nöja er med tråkswatches. Vill ni se läppswatches på Lava Lipsticks? Kostar 222 kr/st

Illamasqua Aftermath Collection swatches

Illamasqua Aftermath Collection swatches Metallic Eye Shadow Enchantment, Hoard, Superstitious, Broken Eye Gel Silver, Gold, Lava Lipsticks Rebirth, Tectonic & Emantate

Samtliga Metallic Eye Shadow är swatchade med finger på bar hud, förstår nu hur smöriga och pigmenterade? Övriga med sin applikator/från hylsan.

Hela Illamasqua Aftermath Collection finns att köpa på Illamasquas hemsida. Icke djurtestat men vissa produkter innehåller bivax, så läs ingredienslistan om det är viktigt med veganska produkter för dig.

*Pressutskick

5 Kommentarer
  1. Karin
    Karin says:

    Det där är verkligen de finaste läppstiften jag någonsin sett, förstår att det sved att swatcha. Skulle vilja ha alla bara stå i en hylla och vara vackra, vilket inte kommer hända men jag vill 🙂

    Svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] svart bas. Det blir liksom ett sådant tryck i färgen och skimret. Denna gång har jag använt Illamasqua Metallic Eye Shadow – Superstitious som är en riktigt snygg metallgrå skugga. När jag kör på denna teknik brukar jag använda […]

  2. […] för att fira. Då såg jag ut såhär! På läpparna har jag mitt nya favoritläppstift, Illamasqua Lava Lipstick Emanate (länk) som är en perfekt kolafärgad nudeton. Inte något för alla, men jag gillar mina ljusa […]

  3. […] invigde jag lite nya produkter som jag ääääälskar! En av dem är Illamasqua Eye Shadow Superstitious (länk till inlägg) som är en helt fantastisk mörk metallisk nyans. Jag applicerade den på en […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *