Makeuplook: Natural Makeup

Natural makeupIdag ville jag bara se fräsch ut. Jag har typ knappt lämnat huset förutom för att hämta lite paket och gå ut med doggsen den senaste veckan, så kände att jag behövde ut och se världen lite. Men eftersom jag ska gå och gegga färg i håret (typ efter jag postat detta) så orkade jag inte göra något satsigt. Så en bronzig, naturlig makeup. Saknar redan sommaren lite också, så fyllde i mina fräknar, använde LH Cosmetics Greige Core Crayon som är perfekta pennan för fejkfräknar (om man är så blek som jag).
Natural makeupFör att ni ska förstå hur sunkig jag är, så är backslicken ett resultat av sjukt flottigt hår. TMI, varsågod.

BAS
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation Porcelain
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder
By terry Cellularose Blush Glace Frozen Petal
Lumene Instant Illuminizer Shimmering Dusk
Lumene Instant Glow Watercolor Bronzer
LH Cosmetics Greige Core Crayon

ÖGONBRYN
LH Cosmetics Infinity Palette Fornax
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

LÄPPAR
Charlotte Tilbury Lip Cheat Pink Venus
Lumene Silky Lip Fluid Läppglans Light Valo

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *